Els millors gadgets de cuina per fer els teus plats més gustosos i saludables

La forma en la que cuinem els aliments influeix, directament, en el sabor dels nostres plats i també en el valor nutricional que ens aporten els aliments en el moment de menjar-nos-els.

La primera premissa per obtenir tot el sabor de l’aliment i menjar saludable és escollir bé la matèria prima, és a dir, aliments naturals reals, sense additius ni elements artificials. Així com també els gadgets de cuina que farem servir per les preparacions.

Un altre consell és evitar aquelles coccions que provoquen males digestions i on l’aliment acostuma a estar sobreescalfat i acostuma a perdre moltes de les seves propietats, com poden ser el cas dels arrebossats, els fregits, les barbacoes, etc.

La utilització de margarines o greixos saturats també empitjora la salut del nostre metabolisme i és per això que, disposar d’uns gadgets de cuina adequats millorarà les nostres preparacions culinàries.

El més recomanable és optar por coccions saludables como la cocció a baixa temperatura, la planxa, la graella al microones sense olis, al vapor, al forn, guisats saludables en recipients adequats, cuinar al wok, utilitzar rostideres, olles, cassoles i paelles que estiguin fetes amb materials d’alta qualitat.

Els motlles i recipients en que guardem el menjar també ens permeten allargar el seu consum, perquè es mantinguin en bon estat, per tant es aconsellable evitar els envasos de plàstic i apostar pels tuppers de vidre, que permeten una millor conservació dels aliments i que a més a més no desprenen substancies tòxiques, com sí que fan els tuppers de plàstic, sobre tot si el menjar que contenen està calent.

Tenir la cuina organitzada i disposar dels gadgets de cuina necessaris et permetrà cuinar d’una forma més senzilla i saludable.

Gadgets de cuina per aconseguir una alimentació saludable i sostenible

Si vols que la teva cuina a més a més de ser saludable, sigui també sostenible és important disposar dels gadgets de cuina necessaris per aconseguir-ho, és a dir opcions que siguin reutilitzables i que et permetin utilitzar-los moltes vegades i evitar aquells estris de cuina de mala qualitat que d’un sol ús.